menu
Word Lid
Bankautomaten in Stasegem en Hulste

Het verdwijnen van de bankautomaten in Stasegem en Hulste is een groot verlies voor vele inwoners. Vooral oudere bewoners hebben hieronder te lijden, omdat zij moeite hebben met verplaatsingen en zij vaker op contante geld moeten terugvallen.

Wij vinden dat iedere hardwerkende Vlaming, ongeacht leeftijd of fysieke beperkingen, eenvoudig aan zijn geld moet kunnen komen. Daarom is het belangrijk dat in elke deelgemeente, zoals Stasegem en Hulste, minstens één bankautomaat voorzien is. Dit zorgt ervoor dat iedereen op een snelle en efficiënte manier aan zijn geld kan komen, zonder dat hij hiervoor verder moet reizen.

Het verdwijnen van bankautomaten kan leiden tot een grotere afhankelijkheid van online banking en debit- of creditcards, maar niet iedereen is hiervoor in staat of heeft hier zelfs vertrouwen in. Het is belangrijk dat er nog altijd de mogelijkheid is om op een ouderwetse manier aan geld te komen. Daarom moeten de bankautomaten in Stasegem en Hulste opnieuw geïnstalleerd worden.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF